You, the petitioner

Merwedeplein inclusief toegang voor honden

1 signature

Het Merwedeplein is een prachtige plek waar buurtbewoners genieten. Kinderfeestjes, borrels, zonnen, spelende kinderen en af en toe een paar spelende honden. Waar al het gebruik overlast mee kan brengen (afval, ontlasting van mens of dier), wordt alleen aan de honden toegang ontzegd.

Petition

We

bewoners omgeving Merwedeplein

 

observe

  • dat de gemeente onrecht doet aan de grote groep hondenbezitters die op beschaafde manier van het Merwedeplein willen genieten;
  • een algeheel hondenverbod onnodig repressief en niet inclusief is;
  • in de nabije omgeving een groot aantal omvangrijke kinderspeelplaatsen zijn;
  • de overlast van enkele spelende honden in het niet valt bij overlast van afval, bbq's, gillende kinderen en mensenontlasting;
  • handhaving kan plaatsvinden op schenden opruimplicht

 

and request

het Merwedeplein open te stellen voor hondenbezitters en te handhaven op schenden van opruimplicht, zoals de gemeente ook dient te handhaven op het illegaal dumpen van afval en anderszins vervuilen van de publieke ruimte.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2021-10-10 
Lead petitioner:
Lucas 

History

Signatures