You, the petitioner

Meer prullenbakken in het Oostelijk Havengebied

13 signatures

Er ligt best wat straatvuil in het Oostelijk Havengebied, de prullenbakken zijn vaak vol (op sommige plekken). Met meer prullenbakken in het gebied zullen mensen misschien vaker hun afval in de prullenbak gooien. Wij verzoeken u dus om de petitie te ondertekenen, voor een schonere buurt en voor de dieren in de buurt.

Petition

We

bewoners van het Oostelijk Havengebied

 

observe

  • Op de straten (vaak rondom de winkels) ligt er veel straatvuil, het ziet er niet fijn uit en voor dieren is het ook schadelijk.
  • Met meer prullenbakken wordt het voor de mens misschien makkelijker om je afval kwijt te kunnen
  • De prullenbakken nu zitten altijd vol.
  • Het resultaat hiervan zal hopelijk zijn dat mensen hun afval niet op straat gooien, maar in de prullenbakken. Bovendien natuurlijk ook een schone en veilige buurt.

 

and request

Wij verzoeken u deze petitie te tekenen, als u ook vindt dat er meer prullenbakken moeten komen of een plan om het vele straatvuil tegen te gaan.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2021-03-28 
Lead petitioner:
Lena van Espelo, Linde Elsinga, Manu Bouramdane en Lotta Hoekstra 

History

Signatures