You, the petitioner

Marteling is illegaal, argumenten negeren mag niet als overheid: wat is vakantie?

2 signatures

Deze petitie is voor heel Nederland ondertekenbaar.

Marteling is illegaal en een deel van de wet (fout) interpreteren geeft geen recht om iemand te martelen of mentale ziektes te geven.

Als dit allemaal gebeurt onder het mom van "op uw argumenten gaan we niet reageren" dan ben je tiraniek bezig!

Petition

We

De burgers van Nederland steunen het pleidooi om niet gechanteerd te worden of mentaal te moeten lijden!

 

observe

  • Dat elk gemeente die de wet gebruikt als excuus om mensen mentaal kapot te maken fout bezig is en

  • dat de overheid zo potentiële gevaarlijke mensen creëert en dat ze ons in gevaar brengen!

  • De regel nu is duidelijk; je mag niet langer dan 30 dagen in het buitenland zijn voor vakantie

  • Maar als dit verblijf een preventiemaatregel is om de mentale gezondheid te behouden dan is dit geen vakantie maar een medische reden.

  • De overheid faalt in zijn rol!

 

and request

  • Wel de uitkeringsgerechtigde toestaan in het buitenland te zijn met behoud van zijn uitkering voor het behoud van zijn gezondheid;

  • Geen tyran te zijn!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Xeno-Orphen the Great of Laconic Utopia  

History

Signatures

Updates

Officiële uitspraak gemeente Arnhem

"ieder mag een petitie beginnen" en "deze man weet wat er voor hem gedaan word".

Juist; vooral die laatste zin. Inhoudelijk willen ze geen uitspraak doen maar die laatste zin? Wat word er voor mij gedaan? Mij martelen? Mij verhongeren? Mijn leven kapot maken waar al niets meer van over is; nadat mijn jeugd kapot gemaakt was en ik als moderne slaaf een leven had opgebouwd waar ik tevreden mee was maar ik heb in mijn autodidact studie een oplossing gevonden voor wereldvrede, (moderne) slavernij en een manier zodat niemand ooit nog dakloos hoeft te zijn; dit was voordat ik überhaupt terug naar Nederland was gegaan.

+Read more...

Dus wat word er voor mij gedaan? Helemaal niets; ik wacht nu al 2 dagen op een reactie op mijn email en er zijn brieven/emails waar ik al 3 jaar op wacht aangezien ik "op uw argumenten reageren wij niet" niet beschouw als een reactie.

2019-05-30

Terugreis (geld gekregen ervoor zonder echte planning en dus deze email zojuist verzonden)

Zojuist mijn reis naar Nederland proberen te boeken (na een lange keuze menu; van ik wil 0,0 speciale opties); kom je bij de betaal opties en dan zegt de website "sorry maar je kan niet een boeking doen met bank omdat: 'je reis binnen een termijn van 14 dagen is" en dan kan je dus niet met bankkaart betalen!!! (wat nu? Ik denk dat het tijd word is dat er eens geluisterd word naar MIJ en dat mijn argumenten niet worden afgekeurd met "daar reageren wij niet op").

Dus mijn enige reis optie is per bus maar dan reis ik 24 uur lang en ben ik omringd met mensen voor 24 uur in tegenstelling tot 2 uur.

+Read more...

Dan zijn mijn symptomen erger en daar hebt ik dus geen zin in.... Met alle respect....

Ik zie dit als de beste optie; ik krijg het geld voor mijn verblijfkosten van de afgelopen periode (zoals aangegeven). Ik krijg het geld van de afgelopen periode die niet is uitbetaald. Dan zit ik financieel niet krap (zoals nu). Dan pauzeer je het van heden tot dat ik de reis naar Nederland hebt gemaakt; niet 14 dagen vanaf nu maar op het moment dat mijn sportschool abonnement weer is verlopen (zie volgende paragraaf).

Ik moet iets doen in die 14 dagen tijd! (want zie paragraaf betreft de bus en de paragraaf betreft de trein).

En dus hebt ik geld nodig voor de sportschool. Iets wat ik niet meer hebt kunnen doen sinds dat mijn sportschool abonnement is afgelopen en ik merk dat mijn rib herstel ongedaan gemaakt word (het niet goed eten sinds zondag speelt wellicht ook een rol; hoeveel gewicht ik verloren hebt geen idee ik ben waarschijnlijk weer van 85 naar 82 gegaan).

Qua stress ben ik een fase ingegaan van stress en totale "I don't give a fuck anymore; prima ik ga terug naar Nederland en ik zie wel hoe of wat als het gaat zoals ik verwacht dan prima! I don't give a fuck anymore laten we eens gaan kijken of die brug hoog genoeg is".

Ja... Hoe moet je hierop reageren. Jij kan de gemeente niet forceren mee te werken; zij weigeren te erkennen dat ik hier ben voor mijn herstel terwijl er mentale en fysieke herstel gaande is (dat mentale is iets wat ik zelf aan het onderzoeken ben; soms gaat het goed, soms niet en soms heb ik gewoon dikke schijt en dan gaat het opzich ook wel goed maarja dat is in jullie ogen niet goed omdat we andere visies hebben qua zelfmoord).

Dus ik ga niet met de bus dan reis ik liever zwart met de trein en stap ik hier en daar uit als de controleur zegt je moet uitstappen (wellicht blijf ik dan ondertussen wel ergens slapen als de reis hierdoor te lang duurt).

Vorige keer had ik opzich wel plezier aan die reis want ik wist niet wat zou gebeuren en was benieuwd bij elke stap (en dat incidentje met de Nederlands sprekende controleur in Switzerland en de politieman die helemaal aggresief werd toen ik zei "volgens mij heeft je moeder je niet goed opgevoed" omdat die al aggresief deed en dat ze me probeerde te laten schrikken door me even op te tillen en ik hun liet schrikken toen ik uit mijn eigen hetzelfde deed maar het meeste toen ik ging lachen als een gek; nadat ze me tegen de muur hadden gedrukt zonder reden behalve om even te laten zien hoe stoer ze zijn met zijn drieën; hun reactie daarop was nog wel het mooiste; de gezichten van hun stonden in totale 'wtf' en waarop ze vervolgens wegliepen terwijl ze weigerde hun identiteit nummers te geven).

Achja,

Ticket boeken is ook kut; heel de tijd die kut naam te moeten zien. Laat maar weten hoe of wat. Ik weet dat als er gewoon naar mij werd geluisterd dan zou alles veel makkelijker en minder stressvol verlopen.... (vandaar ook de "fuck it" mentaliteit; die had ik in de laatste paar weken in Nederland ook; toen heb ik gezegd het voelt alsof alles nep is alsof ik droom; dat waren leuke dagen met vuilniszakken voor de gemeente huis te plaatsen en een constructie barricade voor het bijstand kantoor; dat waren leuke dagen).

Op dit moment ben ik heel de dag een beetje aan het mediteren. Gister mijn oude sigaretten vanuit de asbak gehaald en daar een paar sigaretten mee kunnen maken; dan is het zware tabak inplaats van halfzware en nu heb ik geleerd dat ik dit beter meteen kan doen; klaar met roken? Beetje as van die sigaret afhalen en vervolgens in mijn tabak zakje de nog niet opgerookte tabak.

Wie moeten allemaal in cc? Weet je wat ik laat het helemaal aan jou over! Zet mij maar in cc als je dit doorstuurt. Of zal ik toch wel iemand in cc zetten... Hmmm wellicht doe ik wel een forward later op de avond als ik een idee hebt van wie.

Sent from ProtonMail mobile

2019-05-28

Heb je honger?

Ja..... Maar dat maakt de gemeente niets uit.

Wat de ombudsman zegt? Die zegt dat wat de gemeente doet geen vorm van marteling is maar uitleggen waarom het niet marteling is dat is een vraag die ook ZIJ niet willen beantwoorden; het is geen marteling en dus is het zo omdat zij dat zeggen maar als je gaat kijken naar vormen van marteling dan is eten onthouden een vorm van marteling; aangezien geld gelijk staat aan eten is geld onthouden een martel vorm! Met andere woorden de gemeente Arnhem is mij ondertussen al 3 jaar aan het martelen! .

2019-05-27