You, the petitioner

Marokkaanse consulaten niet van deze tijden

247 signatures

De kantoren van de Marokkaanse consulaten in Nederland missen de minste voorzieningen, terwijl ?ze zich bevinden in een zeer ontwikkeld land. De consulaten zijn gevestigd in oude gebouwen die ?allang gerenoveerd hadden moeten worden, iets waar uw ministerie nooit aan heeft gedacht. ?

Petition

We

Boze Marokaanse Nederlanders

 

observe

De meerderheid van de Marokkaanse jongeren beschikt niet over Marokkaanse identiteitskaarten, ?niet omdat ze het niet willen, maar omdat ze deze consulaten vermijden. ?

De kwestie heeft geen onderzoek nodig, want alles is duidelijk zichtbaar: verouderde en vochtige ?muren, vieze deuren, verouderde bureaus en stoelen, vieze wc’s, gefrustreerde ambtenaren die ?hun frustraties vertalen in hun omgang met de burgers, verouderde technieken...

 

and request

Wij eisen dat uw ministerie een eind maakt aan de vernedering van de Marokkanen van de ?diaspora. Het beëindigen van deze vernedering moet beginnen met de modernisering van de ?consulaten, in de brede zin. De eerste stap daartoe is het beschikbaar stellen van een betere ?vestiging voor de consulaten, met daarbij de benodigde voorzieningen. ?

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
ambassadeur 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-05 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Mohamed Almane 
Organisation:
AMC/Dojo/Twiza 

History

Signatures