You, the petitioner
Margriet van de vooren

Margriet van de Vooren moet blijven

515 signatures

Steunbetuiging voor Margriet van de Vooren van CDA De Bilt. Zij stemde tegen bouwen in kwetsbare NNN natuur op het Hessingterrein - Utrechtseweg 341. Een zegen voor de democratie; opmaat naar een nieuwe bestuurscultuur, en zorgvuldige belangenafweging.

Wij danken haar uit de grond van ons hart.

Petition

We

inwoners van De Bilt, en beschermers van de rechtstaat, steunen dit dappere besluit en

 

observe

  • Dat dit ons hoop geeft op een nieuwe bestuurscultuur waarin er ruimte is om in de raadszaal naar geweten en zonder last te stemmen, zonder daarvoor politiek gestraft te worden.
  • Dat dit de burger moed geeft, dat er daadwerkelijk naar ons geluisterd wordt in de lokale politiek en dat het dualisme en de democratie functioneert.

 

and request

Ter bescherming van onze democratie, die donderdag 27 januari zegevierde,

Margriet van de Vooren te ondersteunen en te beschermen bij het volgen van haar eed en plicht als raadslid, en haar de plek als nummer 2 van de kieslijst van CDA De Bilt voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart te laten behouden, en haar bescherming te bieden voor het volgen van haar eed als raadslid.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
vereniging 
Petition desk:
Closing date:
2022-02-05 
Lead petitioner:
Paul de Roos 
Organisation:
Verenigde oppositie tegen bouwen in NNN Utrechtseweg 341 De Bilt 

History

Signatures

Updates

HELAAS...

Deze petitie heeft niet tot resultaat geleid. Margriet van de Vooren is politiek 'verketterd' doordat ze haar hart volgde en zich onttrok aan de kadaverdiscipline van het CDA. Daarmee heeft de overwinning door het NNNetwerk op Verwelius, maar vooral op de gemeente de Bilt en de provincie Utrecht, wel een hele nare bijsmaak gekregen.

In nog geen week tijd hebben nagenoeg 500 ondertekenaars hun steun uitgesproken voor Margriet. Voor de democratie, de nieuwe bestuurscultuur en het zorgvuldig afwegen van natuurbelangen is het te hopen dat zij aan haar politieke loopbaan een vervolg kan geven. De petitie wordt hiermee gesloten..

2022-02-04