U, de petitionaris

Maastricht is zijn drugsrunners zat

236 ondertekeningen

Maastricht word de laatste tijd overspoeld door drugsrunners met een erg agressieve werkwijze. Hierdoor groeit het gevoel van onveiligheid onder de bevolking en onder de vele toeristen die deze stad aantrekt. Om een signaal aan het stadsbestuur af te geven starten wij deze petitie... Dus teken aub!

Petitie

Wij

Inwoners en bezoekers van Maastricht die zich onveilig voelen door de golf van drugsrunners.

 

constateren dat:

Wij constateren dat Maastricht wordt overgenomen door drugsrunners van buiten deze stad. Door het groeiende aantal en de agressieve en respectloze manier van handelen van deze jongens is het op veel plaatsen in Maastricht onveilig. De gemeente Maastricht dweept met hun manier van aanpakken maar de onrust onder de bevolking groeit. Wij proberen via deze petitie actie af te dwingen, zodat Maastricht weer een stad wordt om trots op te zijn.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de gemeente Maastricht en burgemeester Hoes om de klachten van de Maastrichtse bevolking serieus te nemen en actie te ondernemen. Het verschil tussen wat wij als bevolking ervaren en de resultaten die de gemeente geboekt zegt te hebben is astronomisch. Wij willen weer een veilige mooie stad waar we niet lastig gevallen worden en waar drugsrunners gestraft en afgeschrokken worden.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Maastricht 
Petitieloket:
Einddatum:
03-06-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Michael van Zeijl 

Geschiedenis

Ondertekeningen