You, the petitioner
Ontwerp zonder titel

Maak van de Dijkhoornseweg een veilige 30km/u weg

202 signatures

Hardrijders, voorbijscheurders en snelheidsovertreders. Je vindt ze op onze Dijkshoornseweg in Den Hoorn en Delft. Helaas rijdt men hier veel harder dan de toegestane 30km/u. De hoogste tijd voor duidelijke verkeersborden, snelheidsmeters, controles of andere oplossingen. Voorkom levensgevaarlijke situaties! Help ons om van onze Dijkshoornseweg weer een veilige weg te maken, waar we met een veilig gevoel aan kunnen wonen.

Petition

We

Bewoners, omwonenden, dorpsgenoten en gebruikers van de Dijkshoornseweg.

 

observe

  • Dat er vaak en veel te hard wordt gereden op de Dijkshoornseweg.
  • Helaas is 60km/u gebruikelijker dan de toegestane 30km/u.
  • Men racet door de straat, knalt over de verkeersdrempels en toont asociaal rijgedrag.
  • Daardoor ontstaan gevaarlijke situaties met schoolkinderen, oudere dorpsbewoners, mede-weggebruikers, huisdieren en bewoners.

 

and request

Om nu echt goed zichtbaar te maken dat men maar 30km/u mag rijden op de Dijkshoornseweg en hier ook op te handhaven. Duidelijke verkeersborden, snelheidsmeters, controles en andere oplossingen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Midden-Delfland 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-22 
Lead petitioner:
Tim van den Eijk 
Website:

History

Signatures

Updates

Eerste resultaten petitie

Beste ondertekenaars,

gisteren heeft er een goed gesprek plaatsgevonden met wethouder .... .

+Read more...

Daaruit blijkt dat de eerste kleine resultaten van de petitie reeds zijn uitgevoerd. Enkele weken terug zijn er extra verkeersborden geplaatst. De eerste laaghangende vruchten.

Verder is er de mogelijkheid om op termijn ook 30km/u op de weg te schilderen. Dit zal echter nog niet op korte termijn kunnen.

Ook wordt onderzocht, en is er een budget aanvraag gedaan, voor een toekomstige snelheidsremmende maatregel. Denk daarbij aan extra drempel(s) of een sluis. In de komende maanden verwachten we daar meer over te horen.

Vriendelijke groet,

2020-07-30

Petitie aanbieden aan wethouder

Beste ondertekenaars,

het tekenen van de petitie lijkt zijn eerste vruchten af te werpen. Het college heeft onlangs vragen beantwoordt over de situatie op de Dijkshoornseweg en heeft toegezegd een onderzoek te starten.

+Read more...

Ook bieden we de petitie komende dinsdag 23 juni aan, aan wethouder Smit, op de Dijkshoornseweg. We zullen een wandeling over de dijk maken en de situatie bespreken. Dat staat rond 14.30 op de planning. Dus mocht u zelf nog iets aan de wethouder willen aanduiden...

Nogmaals, dank voor het tekenen.

2020-06-19