You, the petitioner

Maak roken weer betaalbaar en mogelijk voor rokers

11 signatures

We kennen veel uitspraken als water bij de wijn doen, de ene hand wast de anderen etc maar veel mensen willen dat alle mensen stoppen met roken en begrijp me niet verkeerd dat mensen stoppen met roken omdat..... en dat is natuurlijk heel mooi maar om dit iedereen te verplichten vind ik toch wel te ver gaan.

Petition

We

Wij weten allemaal wel dat roken niet gezond is maar de tabak voor rokers onbetaalbaar te maken. Kom op zeg

 

observe

  • Een mens mag zelf geen keuze meer maken, alles word je opgelegd
  • Dan vinden ze het gek dat de normen en waarde van de mens ver te zoeken is.
  • Dat roken slecht is voor je gezondheid weet ook iedereen maar
  • Dat mensen steeds meer stress oplopen doordat tegenwoordig iedereen een ander die anders is ze zich aan hun voorwaardes laat voldoen
  • Dat water bij de wijn doen komt dan nergens in terug en maar roepen dat we respect moeten tonen enz.
  • Optie voor niet-rokers: ga zelf een kroeg, café, pub of bar openen voor niet-rokers, dat heet water bij de wijn doen; jullie blij en wij blij.
  • Waar veel kinderen zijn en in een aantal openbare gebouwen mag je terecht niet roken, maar dat bepaalde dingen slecht zijn voor ons is meer voor ouders en scholen om je daarvan op de hoogte te stellen.

 

and request

Tabak zou voor rokers betaalbaar horen te zijn en in kroegen, cafe’s, pub of bar moet je gewoon je sigaretje kunnen roken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-05-23 
Lead petitioner:
CAE van Heesch 
Website:

History

Signatures