You, the petitioner
Verkeersbord rvv a01 030 maximum snelheid 30 kmh

Maak ook op de Montignylaan 30km/u de maximumsnelheid

254 signatures

De gemeente verlaagt in 115 straten de maximumsnelheid van 50 naar 30. Wij vinden dat de Montignylaan tussen de Bergse Dorpsstraat en de F.H. van Kempensingel hieraan moet worden toegevoegd. Zo kunnen kinderen veilig oversteken, en glibberen auto's niet op het tramspoor.

Petition

We

Bezorgde bewoners

 

establish that:

  • het vooral met kinderen onoverzichtelijk is om de Burgemeester le Fevre de Montignylaan over te steken
  • er dagelijks veel kinderen oversteken naar de Jacob Marisschool
  • er ook regelmatig auto's wegglibberen op het tramspoor wanneer het nat is
  • door bewoners de indeling van de Koninginnelaan in Amsterdam al eerder is aangedragen als een mooi voorbeeld van een straat waar tram, auto en fiets gecombineerd worden.

 

and request

dit stuk van de Burgemeester le Fevre de Montignylaan een 30 kilometerzone te maken, net als dat bij 115 andere straten in Rotterdam gaat gebeuren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Lead petitioner:
Rosanne Koning 

History

Signatures

Updates

ruim 100 handtekeningen

We zijn inmiddels de honderd handtekeningen gepasseerd! Op naar de volgende honderd. Help je mee door je buren, vrienden en ouders van klasgenoten ook te vragen te ondertekenen? .

2024-06-16