You, the petitioner
Manifest de drie i's

Maak het Rotterdams kunst- en cultuurbeleid écht inclusief

2 signatures

De thema’s en doelen zijn bekend van het cultuurbeleid in Rotterdam. Tevergeefs zien we beleidsdoelen zonder gevolgen bij nalatigheid. Hoe gaan we verandering brengen in een sector vol ongelijkheid zonder vertrouwen in de makers zelf? Onderteken ons manifest voor verbetering.

Petition

We

bestaan uit een groep maatschappelijk betrokken studenten van verschillende opleidingen in Rotterdam die

 

establish that:

dat het cultuurplan 2021-2024 vele doelen hebben op het gebied van inclusiviteit, innovatie en interconnectiviteit die ze zelf niet behalen, controleren en subsidiëren. Hoe gaan we verandering brengen in een sector vol ongelijkheid zonder vertrouwen in de makers zelf? Hoe gaan ze meer ruimte maken voor diversiteit als ze te weinig investeren in het cultuuronderwijs voor de makers van de toekomst?

 

and request

  • dat er gevolgen komen als de prestatieafspraken rondom inclusie niet worden behaald.

  • Wij verwachten dat er meer wordt geïnvesteerd in cultuuronderwijs, naast het SKVR om kansenongelijkheid in de cultuursector te verminderen en bij te dragen aan de diversiteit.

  • Wij verwachten dat er verschillende subculturen worden betrokken in deze vorm van subsidie.

  • En nog veel meer, zie ons manifest.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Lead petitioner:
Nikki Jansen 
Organisation:
Willem de Kooning Academie 

History

Signatures