You, the petitioner

Maak het illegaal om druk op ouders tot inenten uit te oefenen

13 signatures

Er gaan geluiden op in de samenleving om vaccinatie van kinderen verplicht te stellen. Dit tast de keuzevrijheid van het individu op ontoelaatbare wijze aan. Het uitoefenen van druk op ouders om hun kinderen te laten vaccineren, op welke wijze dan ook, moet derhalve bij wet strafbaar gesteld worden.

Petition

We

Wij, Nederlanders

 

observe

constateren dat er in de samenleving stemmen opgaan om de keuzevrijheid van ouders te beperken ten aanzien van de vaccinatie van hun kinderen, door het vaccineren van kinderen verplicht te stellen

 

and request

en verzoeken het uitoefenen van druk op ouders om hun kinderen te laten vaccineren, op welke wijze dan ook, of op enigerlei wijze de keuzevrijheid van ouders om hun kinderen te laten vaccineren aan te tasten of te trachten aan te tasten bij wet strafbaar te stellen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-10-19 
Lead petitioner:
J. H. Leuverman 
Website:

History

Signatures