You, the petitioner
Parkeren wippolder

Maak eerste uur parkeren in de Wippolder gratis

460 signatures

Vanaf 1 februari 2021 geldt in de wijk Wippolder betaald parkeren. Doel: minder parkeerdruk en meer parkeerruimte voor bewoners en bedrijven in de wijk. Maar bewoners ervaren nu geen parkeerdruk. En korte bezoekjes aan winkels en scholen worden onnodig belast.

Petition

We

Inwoners Wippolder, ondernemers VrijenbanWippolder, ouders van Prins Mauritsschool en Cornelis Musiusschool,

 

observe

dat

-de gemeente nieuw parkeerbeleid in de wijk heeft ingevoerd zonder overleg met bewoners, schooldirecteuren en bedrijven

-de tarieven niet in verhouding staan tot de draagkracht van de wijk korte bezoekjes aan bewoners, winkels en scholen onnodig worden belast

-bewoners en ondernemers nu opdraaien voor een onredelijk groot deel van het probleem. Het beleid moet namelijk vooral toekomstige parkeerdruk verminderen en vreemdparkeerders weren.

 

and request

om parkeren het eerste uur gratis aan te bieden. Op deze manier blijft de Nassaulaan aantrekkelijk om te bezoeken, hoeven bewoners hun bezoek niet op kosten te jagen en hoeven ouders van leerlingen van de scholen niet voor iedere 15 minuten aanwezigheid in de wijk te betalen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Delft 
Petition desk:
Closing date:
2021-07-01 
Lead petitioner:
E. Los 
Organisation:
Ondernemersvereniging Nassaulaan, ouders van de Prins Mauritsschool, ouders van de Cornelis Musiusschool 

History

Signatures