U, de petitionaris
Mendel

Maak een truckers parkeerplaats bij Mendel

2.290 ondertekeningen

Mendel, sinds 1987 vooral een onderkomen voor vrachtwagenchauffeurs, wordt eigenlijk de boterham ontnomen door de Gemeente. De belangen zijn voor beide partijen groot, maar voor de trucker het grootst. Rijtijden en beschikbare parkings zijn nu al een probleem, dus overheid steek de handen ineen.

Petitie

Wij

Wij als collega wegrestaurant(s), truckers, en belanghebbenden aan het wegtransport.

 

constateren dat:

  • Als de wijkagent geen overlast (er)kent, dan kun je hoogstens maatregelen nemen tegen het veiliger parkeren en/of de gedoogsituatie legaliseren en zorgen met de eigenaar voor een lange termijnoplossing.

  • Een onderneming die al meer dan 40 jaar een begrip is laat je niet zo in de kou staan.

  • Daarnaast is een veilige haven voor de beroepschauffeurs in heel Nederland al een issue en dan probeer je in ieder geval in een lange termijn oplossing te denken.

 

en verzoeken

Zorg dat je als gemeente Apeldoorn, Provincie en het rijk een oplossing biedt aan de truckers om toch te parkeren bij wegrestaurant Mendel.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Apeldoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
26-06-2023 
Petitionaris:
Wegrestaurant de kar 
Organisatie:
Wegrestaurant de Kar 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Live

We gaan live.

15-06-2023