You, the petitioner
Stadswandelpark

Maak de parken leuk! Stop het barbecue- en drankverbod in het park

Sinds deze zomer is het verboden te barbecuen en drinken in het park. Hierop zal actief beboet worden. Zou het niet veel leuker en slimmer zijn als er juist meer faciliteiten in het park zouden zijn zoals elke 20 meter een grote vuilnisbak die bij heerlijk weer dagelijks geleegd wordt en openbare toiletten? Eindhoven zou stadsrecreatie moeten koesteren en juist moeten faciliteren zoals andere grote, gezellige, bruisende steden dat doen. Dus niet verbieden maar het mogelijk maken, zodat overlast beperkt blijft en Eindhoven net zo gezellig en stads bruist als alle andere grote steden. Wil jij in de zomer ook van je park kunnen genieten en graag een lekker wijntje of biertje kunnen drinken terwijl je geniet van de zon, de kinderen spelen of je samen komt met je vrienden? Onderteken dan deze petitie! Zorg dat Eindhoven geen saaie slaapstad wordt, maar jong en bruisend blijft. Zodat we allemaal heerlijk kunnen genieten van onze mooie stad.

Petition

We

Park- en stadsrecreatieliefhebbers willen graag kunnen genieten van onze parken onder het genot een drankje en een hapje.

 

observe

  • We vinden het jammer dat onze manier van zomers recreĆ«ren niet meer mogelijk is in het park door het barbecue- en drankverbod.

  • Met name klein behuisden en studenten rekenen op deze vorm van recreatie. Zij hebben thuis niet de mogelijkheid en de faciliteiten om zulke dingen te doen. Het verbod schaadt dus een grote groep mensen.

 

and request

Hopelijk trekt u het verbod in en zorgt u voor faciliteiten zodat zomers genieten in het park mogelijk blijft en buurtbewoners geen overlast hebben de stadsrecreatie. Ik geloof dat dit juist goed is voor de leefbaarheid van Eindhoven.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Eindhoven 
Petition desk:
Closing date:
2017-08-21 
Answer expected:
2018-08-31 
Status:
Withdrawn 
Organisation:
Ik wil geen reden om jaloers te zijn op de Randstad! Eindhoven is ook tof! 

History

Signatures