You, the petitioner
Img 3167

LOOS / Studio LOOS moet blijven

629 signatures

Op 24 april 2020 heeft de adviescommissie voor het Kunstenplan 2021-2024 een negatief advies gegeven over LOOS. Dit betekent het einde voor Studio LOOS per eind december 2020. Studio LOOS moet open blijven als uniek laboratorium en concertzaal voor nieuwe muziek!

in English

Petition

We

gebruikers, bezoekers en liefhebbers van Studio LOOS

 

observe

Dat de adviescommissie Kunstenplan 2021-2024 het advies heeft uitgebracht aan de gemeente Den Haag om de LOOS-subsidieaanvraag niet te honoreren. Dit zou betekenen dat Studio LOOS haar deuren moet sluiten als laboratorium en concertzaal voor onderzoek en talentontwikkeling in nieuwe muziek.

 

and request

Een heroverweging van het advies door de wethouder en/of de gemeenteraad van Den Haag.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2020-07-17 
Lead petitioner:
het LOOS team 
Organisation:
Stichting LOOS / LOOS Foundation & Studio LOOS 
Website:

History

Signatures

Updates

LOOS / Studio LOOS blog met statements

Beste allen, veel dank voor jullie steunen van de petitie!!

Mochten jullie daar voor voelen, bezoek dan onze blog met statements .. http://www.studioloos.com/loos-studio-loos-moet-blijven-blog

Indrukwekkende steunbetuigingen die aangeven hoe belangrijk Studio LOOS is voor veel jonge kunstenaars, artistiek onderzoek en artistieke ontwikkeling.

Wanneer jullie het belang van een fysieke plaats als Studio LOOS ook essentieel vinden voor de toekomst van kunst, muziek, talentontwikkeling en kansen voor jonge kunstenaars, stuur dan alsjeblieft een statement naar info@loosfoundation.com

Wij zullen zorgen dat het statement op de blog https://www.loosdenhaag.com/support komt en wordt opgestuurd naar de gemeente Den Haag,, de Gemeenteraad + het College van Burgemeesters en Wethouders.

Veel dank bij voorbaat.

Hartelijke groet,

Peter van Bergen oprichter, directie LOOS/Studio LOOS .

2020-06-01