You, the petitioner

loondispensatie afschaffen

Werken onder het minimumloon genaamd loondispensatie stimuleert de bijstanders niet dat de Overheid de komenden jaren voor hoge kosten kan bezorgen. Daarbij is het minimumloon niet voor niets in het leven geroepen.

Petition

We

willen dat werken onder het minimumloon afgeschaft word.

 

establish that:

dat het de bijstanders niet stimuleert te gaan werken waardoor de kosten bij Overheid oplopen. Nederland overtreed hiermee verschillende verdragen van het International Labour Institute.

 

and request

werken onder het minimumloon genaamd loondispensatie niet in de nieuwe wet werken naar vermogen toe te passen en te verbieden

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2011-12-15 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Niels Aussems 

History

Signatures

Updates

Werken onder het minimumloon verbieden

Wie zou er nou onder het minimumloon willen werken? je word er niet zelfstandig op en het stimuleert niet, vandaar is ook het minimumloon in het leven gekomen. Maar als je een handicap hebt waardoor je minder dozen inpakt als iemand zonder handicap moet er onder het minimumloon gewerkt worden.

+Read more...

Het is al een aantallen jaren toegepast en dat nog wel zonder effect, het houdt namelijk de zogenoemde bijstanders op de bank. Daarbij komt ook veel onbegrip kijken, het moet tegenwoordig sneller en goedkoper dat het uiteindelijk duurder maakt doordat de uitkeringen oplopen. Hoe kun je nou werkervaring opdoen als je niet eens de kans krijgt? word het niet eens tijd dat er van beide kanten tegemoet komen? met of geen handicap, teken deze petitie en geef de arbeidsgehandicapten een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.

2011-09-16