You, the petitioner
Cvk ritmyk de goeie kl

Litt ús heare!

642 signatures

Het voornemen van de raad van de gemeente Littenseradiel om de subsidiering van het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk, zoals het in de huidige vorm bestaat, in 2014 geheel stop te zetten, laten wij niet geruisloos gebeuren. Daarom deze petitie en een protestconcert op 21 oktober: LITT... ÚS HEARE!!!

Petition

We

Leerlingen, ouders van leerlingen, docenten en directie van het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk,en natuurlijk alle andere liefhebbers van Kunst en Cultuur in de gemeente Littenseradiel.

 

observe

wij zijn ontzettend TROTS op onze docenten, leerlingen en cursisten, korpsen, koren, ensembles en alle andere verenigingen en organisaties waar je leerlingen en cursisten kunt vinden, die zijn opgeleid door het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk. Wij zouden het verschrikkelijk vinden dat alle investering, talent, kwaliteit en vooral een voorziening als deze de inwoners van de gemeente Littenseradiel ontzegd zou worden. Kapitaalvernietiging dus!

 

and request

Wij willen behoud van de culturele educatie in de gemeente Littenseradiel. We willen dat het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk kan blijven voortbestaan in deze gemeente en leerlingen volledig en kwalitatief hoogstaand kunst-onderwijs kunnen blijven volgen. Onderwijs gegeven door professionele docenten, waarbij doorstroming naar korpsen, koren en andere culturele instellingen in deze gemeente gewaarborgd blijft.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Littenseradiel 
Petition desk:
Closing date:
2010-11-22 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Hennie Reek 
Organisation:
Centrum voor de Kunsten & Ritmyk 

History

Signatures