You, the petitioner
Drug dealers

Liever Duitsers dan dealers

Deze petitie zet zich in tegen het Ingezetenencriterium in Sittard-Geleen. Door het IC is het verboden voor buitenlanders om in de coffeeshops te komen.

Petition

We

De Jonge Democraten

 

observe

De Jonge Democraten roepen burgemeester Sjraar Cox op om te stoppen met het handhaven van het Ingezetenencriterium. Dit discriminerende beleid zorgt voor meer straatdealers, minder inkomsten en een verminderd gevoel van veiligheid onder de burger van Sittard-Geleen.

 

and request

Het Ingezetenencriterium word pas sinds juni gehandhaafd maar de overlast die het veroorzaakt is nu al overduidelijk. Straatdealers en (extra ingezette) agenten bezetten om de beurt het station. Hierdoor heeft de politie minder mankracht beschikbaar en worden andere misdrijven verwaarloosd. Het is dus niet alleen onwenselijk maar zelfs schadelijk voor de gemeente.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Sittard-Geleen 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-25 
Organisation:
Jonge Democraten 
Website:

History

Signatures