You, the petitioner
Samen naar een toekomstbestendige wijk

Leg glasvezel aan tijdens renovatie Blaricum Bijvanck

27 signatures

Onze wijk de Bijvanck gaat op de schop. Nieuwe straten, leidingen, riool en groenvoorziening: dit is het moment voor aanleg van glasvezel! Tijdens de presentatie van het voorlopig ontwerp gaf (ondanks vele verzoeken) de gemeente aan dat het niet aan hun is. Gemeente Blaricum: Wij willen glasvezel!

Petition

We

Bewoners van de wijk Blaricum Bijvanck

 

observe

  • Tijdens bewonersavonden, rondetafelgesprekken, inspraak, wijksafari over de renovatie van de Bijvanck was een veel gehoorde wens van de bewoners: de aanleg van glasvezel!
  • Tijdens de online presentatie van het voorlopig ontwerp werd tussen neus en lippen vermeld dat de gemeente hier geen partij in is en dit niet wil faciliteren of organiseren.

 

and request

Dat de gemeente Blaricum de aanleg van glasvezel in de Blaricum Bijvanck gaat organiseren en faciliteren om de volgende redenen:

  • De toekomstbestendigheid van de wijk.
  • Vanuit het perspectief van zowel de kosten, milieubelasting (Co2) en overlast is het niet meer dan logisch dat dit gelijktijdig gebeurd met renovatie van bestrating, leidingen en groenvoorziening.
  • Als individuele bewoner is het realistisch gezien niet zelf te organiseren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Blaricum 
Petition desk:
Closing date:
2021-08-26 
Lead petitioner:
Remko Kruisbeek 

History

Signatures