You, the petitioner
Knipsel

Leg een fietspad naast de Greate Kritewei te Wergea

824 signatures

De weg is nu gevaarlijk. Hij is veel te smal voor het mengen van verkeer. De auto's, vracht- en landbouwverkeer samen met fietsers, wandelaars mengen is levensgevaarlijk. Vaak blaast ook nog de harde westenwind de fietsers op het midden van de weg waardoor er levensgevaarlijke situaties ontstaan.

Petition

We

Werkgroep Fietspad Greate Kritewei

 

observe

Een gevaarlijke situatie op de Greate Kritewei, door het mengen van verkeer op een smalle weg met slechte berm - Fietsers en wandelaars kunnen niet veilig gebruiken maken van deze weg omdat zij de weg moeten delen met auto's, vracht- en groot landbouwverkeer - De (westen) wind zorgt voor gevaarlijke situaties, fietsers hebben geen ruimte om uit te wijken en worden de weg op geblazen. - 60 is de max maar er wordt meer dan 80 km per uur gereden

 

and request

een losstaand fietspad naast de Greate Kritewei, zodat iedereen veilig gebruik kan maken van deze weg

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Leeuwarden 
Petition desk:
Lead petitioner:
Petra Nynke 
Organisation:
Werkgroep Fietspad Greate Kritewei Wergea 

History

Signatures

Updates

aanbieden nieuwe gemeenteraad

Binnenkort sluiten wij deze petitie en bieden wij alle handtekeningen aan bij de nieuwe gemeenteraad van Leeuwarden. Wilt u nog ondertekenen dan verzoeken wij u dit spoedig te doen.

+Read more...

Hartelijk dank namens de Werkgroep Fietspad Greate Kritewei Wergea

2022-03-30