You, the petitioner
Glasvezel

Laatste stukje glasvezel in Naarden en Muiden

540 signatures

In de gemeente Gooise Meren is glasvezel aangelegd tot aan de straten, maar de zogeheten last-mile naar de woning is alleen in Bussum aangelegd.

Petition

We

Inwoners van Naarden en Muiden

 

observe

  • Dat ondanks meerdere verzoeken aan de gemeente, de last mile naar woningen met glasvezel nog steeds niet is aangelegd,
  • Door de matige kwaliteit van de netwerken van Ziggo en KPN, en het toegenomen internetverkeer door het vele thuiswerken, is de internetverbinding regelmatig onvoldoende om goed te kunnen werken.

 

and request

De gemeente om de last-mile naar de woning ook aan te leggen in Naarden en Muiden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Gooise Meren 
Petition desk:
Lead petitioner:
Maarten Wolfs 

History

Signatures

Updates

Delta gaat glasvezel aanleggen, meld u aan, en help tegelijkertijd een goed doel

Beste ondertekenaars

Scouting Olav is druk bezig met de plannen voor een nieuw onderkomen na de verwoestende brand in voorjaar 2021.

Om deze plannen mogelijk te maken werken we de komende weken samen met Delta glasvezel. Delta is t/m 23 november bezig met het werven van nieuwe klanten voor het nieuwe aan te leggen glasvezelnet in Naarden, Muiden en Muiderberg.

+Read more...

Indien u zich via onderstaande link aanmeld als nieuwe klant, krijgt u 25 euro korting én krijgt de Olav 50 euro per aanmelder.

Een win-win situatie: U snel internet en korting, wij een mooie donatie voor ons nieuwe gebouw.

Daarnaast bespaart u potentieel ca. 650 euro, want dat zijn de kosten als u zich later bedenkt en alsnog glasvezel wilt nadat de werkzaamheden zijn afgerond.

Mocht u nog meer informatie willen kunt u kijken op de website van Delta glasvezel, of naar het tijdelijke servicepunt op de Cattenhagestraat in Naarden-Vesting.

Wilt u zich meteen aanmelden én ons helpen, klik dan op onderstaande link.

http://aklam.io/oFdPfC

Namens scouting Olav alvast bedankt

2022-09-10