You, the petitioner

Laat K zijn Tikkie terugbetalen

DJ K is persvoorlichter en tv-persoonlijkheid JB al enkele maanden geld verschuldigd. Toen dhr. B hem bij café _ geld voorschoot voor een luxe broodje zalm, een mokkapunt en een bakje zwarte koffie, ging hij ervan uit dat geld nog wel terug te zien. Niets was minder waar.


Feedback Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet. U kunt daarvoor andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Petition

We

Aanhangers van B

 

observe

DJ K heeft een betaalachterstand bij persvoorlichter en tv-persoonlijkheid B

 

and request

K moet gewoon zijn Tikkie terugbetalen aan persvoorlichter en tv-persoonlijkheid B voor het luxe broodje zalm, de mokkapunt en het bakje zwarte koffie! Kijk, K is een goede DJ, maar hij is gewoon onbetrouwbaar met geld.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
lokaal fonds 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Boudewijn van der Voort 

History

Signatures