You, the petitioner
Img 0648

Laat de stadsnomaden met rust, niet midden in de woonwijk Kadoelen

1,885 signatures

Aan de Westhavenweg bivakkeren naar schatting 100 stadsnomaden. Er staan inmiddels 56 caravans, woonwagens en hutten. De stadsnomaden willen hier blijven maar de gemeente wil hen verplaatsen van dit bedrijventerrein naar het tennispark Kadoelen, middenin een woonwijk naast een speeltuin.

Petition

We

Bezorgde bewoners van Kadoelen en Amsterdam Noord

 

observe

  • Dat dit voor het eerst is dat de gemeente besluit tot het plaatsen van de stadsnomaden, veelal drugsverslaafd, middenin een woonwijk.

  • Op een sportpark, naast een speeltuin, een zeer kinderrijke wijk.

  • Deze gedwongen verhuizing van de stadsnomaden wil niemand, de stadsnomaden niet, het tennispark niet en vele bewoners van Kadoelen en Noord niet.

 

and request

Dit besluit ongedaan te maken en de stadsnomaden met rust te laten. Het alternatief is: de stadsnomaden hebben de rechter een jaar geleden gevraagd te mogen blijven op hun terrein in Westpoort onder de A5.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2019-05-12 
Lead petitioner:
Buurtbewoners Kadoelen 
Organisation:
Verontruste buurtbewoners Kadoelen 
Website:

History

Signatures