You, the petitioner
Aaa

Laat de groenste straat van Zoeterwoude niet verdwijnen

10 signatures

De plannen van de gemeente voor herinrichting van de Ambachtsherenweg te Zoeterwoude betekent dat bij 65% van de huizen de groenstrook verdwijnt voor de deur. Ook verdwijnt het wandelpad dat door veel inwoners van Zoeterwoude en daar buiten gebruikt wordt om een wandeling te maken.

Petition

We

Inwoners, bezoekers en liefhebbers van Zoeterwoude,

 

observe

  • dat de herinrichting van de Ambachtsherenweg te Zoeterwoude geen goed doet aan het groene en mooie karakter zoals de Ambachtsherenweg al sinds mensenheugenis is.
  • Het wandelpad met aan de ene kant tuinen en de andere kant een groenstrook voor veel inwoners een heerlijk route om een wandeling te maken is.
  • Dit voorgoed zal verdwijnen door het groen te verwijderen en het een stoep wordt met parkeervakken erlangs.

 

and request

de Gemeente Zoeterwoude de plannen "herinrichting Westwoud fase 5" te herzien en het bestaande karakter van de Ambachtsherenweg met wandelpad en groenvoorziening te behouden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zoeterwoude 
Petition desk:
Lead petitioner:
Dennis Roeleven 

History

Signatures