You, the petitioner
Writing 3205561 960 720

Korting Studiegeld ivm huidige les methode!

12,001 signatures

Het grote probleem in Nederland op dit moment is dat wij als studenten aan de Hogescholen en of Universiteiten niet meer de les krijgen die we zouden moeten krijgen. Hierdoor zouden wij korting moeten krijgen net zoals in het eerste jaar van de studie.

Petition

We

Studenten aan de Hogescholen en Universiteiten van Nederland.

 

observe

Dat de huidige gang van zaken met betrekking tot het les krijgen niet kan op deze manier voor het geld wat wij voor deze studie betalen. Bijvoorbeeld: Bij ons op school zelfs zo erg dat wij nog maar 4 uur per week daadwerkelijk les krijgen en van de rest hebben ze zelfstudie gemaakt.

 

and request

Dat iedereen op de Hogerescholen en Universiteiten korting krijgt op het lesgeld dat door ons betaald moet worden. De kwaliteit van onderwijs gaat erop achteruit maar wij betalen wel voor het volledig goede onderwijs!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-12-04 
Lead petitioner:
Rogier van der Heijde 
Website:

History

Signatures

Updates

10.000 ondertekeningen!

Beste allemaal,

Wat een mijlpaal 10.000 ondertekeningen, ik had nooit verwacht zo ver te komen en ben heel blij met al jullie steun! Maar we zijn pas op 1/4 van de benodigde ondertekeningen en ik heb echt jullie hulp nodig om aan die 40.000 handtekeningen te komen! Daarom deze oproep, als 1 ieder van jullie ervoor zorgt dat 3 anderen hem ondertekenen dan zijn we zo bij ons eind doel! En dan sta ik volgende week hopelijk al in de tweede kamer!

Vorige week is er volop media aandacht geweest maar vanaf nu moeten we het toch echt zelf doen! Nogmaals samen staan we sterk en kunnen we dit! .

2020-09-16

Uitzending Hart van Nederland / AT5

Beste allemaal,

Afgelopen maandag 7-9-2020 in de uitzending geweest bij Hart van Nederland geweest om me sterk te maken voor dit probleem en het ook kenbaar te maken dat wij als studenten hier klaar mee zijn. Voor de uitzending van afgelopen maandag check; https://www.hartvannederland.nl/video/uitzendingen/2020/7-september-2020-laat/

Vanmorgen op 9-9-2020 is het artikel over de HvA online gekomen bij AT5 (https://www.at5.nl/artikelen/204276/studenten-ontevreden-over-hva-duurste-streamingdienst-van-nederland) en de handtekeningen gaan erg hard nu! Super bedankt allemaal voor de steun!

Natuurlijk allemaal blijven delen! Dan kan ik me nog harder maken dan wat ik nu al kan!.

2020-09-09

100 Ondertekeningen!

Beste allemaal,

We hebben de eerste 100 ondertekeningen gehaald! Maar zonder het meer te delen en te verspreiden gaan we niet verkomen. Dus ik zou jullie graag willen vragen dit meer te delen.

Ook komt er morgen nog een nieuwtje naar buiten! Ik laat jullie meer weten als ik ook meer weet..

2020-09-06