You, the petitioner

Koffietijd moet blijven!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.


Koffietijd is Inclusief en informatief ❤️

Petition

We

Wij, kijkers van Koffietijd, zijn blij met de uitgebreide informatie en de gezelligheid van Koffietijd. We kunnen niet zonder!

 

establish that:

Al die mensen die om allerlei redenen thuis zijn tussen 10 en 11 uur op een doordeweekse dag. Thuis aan de koffie en thee zitten en behoefte hebben aan gezelligheid en een kijkje in ons bruisende culturele leven.

 

and request

Laten we met zijn allen zorgen dat de postcode loterij Koffietijd op de buis houdt!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
fonds 
Petition desk:
Closing date:
2023-06-14 
Status:
Closed 

History

Signatures