You, the petitioner
Willemsbuiten fase 4 kleur voor en garagedeuren

Kleurwijziging voordeur/garagedeur Willemsbuiten fase 4

Reden van afwijzing Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.


Deze petitie is gestart om zo veel mogelijk namen op een foociciele manier te verkijgen voor de aanvraag tot een kleurwijziging van de voor- en eventuele garagedeur van Willemsbuietn fase 4

Petition

We

Toekomstige bewoners van Willemsbuiten fase 4

 

observe

dat gekozen kleur van de voor- en eventuele garagedeuren komt niet overeen met de kleur zoals deze in de verkoopbrochures en verkoopdocumenten aan ons is voorgesteld. Daarnaast vloekt de huidige keuze met het grijs van de kozijnen.

 

and request

Wij zien graag dat de aannemer, zijnde Huybregts Relou, toestemming krijgt om deze kleur aan te passen in een kleur die overeenkomt met de kleur zoals op de foto's in de verkoopbrochures en verkoopdocumenten.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
fonds 
Petition desk:
Closing date:
2019-09-16 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Soraya Khoeblal-Malaihollo 

History

Signatures