You, the petitioner
156309729879699 146464466 1280

Kermis Lierop en Someren omdat het kan!

4 signatures

Kermissen worden door steeds meer gemeenten verboden met als gevolg dat er geen kermissen meer kunnen plaatsvinden.

Uit onderzoek is gebleken dat kermissen met inachtneming en regelgeving van het RIVM wel kunnen plaatsvinden. Een aantal kermissen in verschillende gemeenten hebben al met succes aangetoond dat dit wel degelijk het geval is geweest! Onlangs heeft het evenement genaamd Zummerse Zomerpret plaatsgevonden in het centrum van Someren, dat zelfs 3 weekenden achter elkaar heeft geduurd met horeca en publiek. Dit alles in de buitenlucht met inachtneming en regelgeving van het RIVM.

Ik roep hierbij de Gemeente Someren op om de kermis ook een kans te geven, zodat deze wel kan plaatsvinden. Kermisexploitanten zijn professionele en vakkundige mensen, die als geen ander weten hoe een kermis goed en veilig te kunnen organiseren.

Ook een alternatieve locatie behoort hierbij tot de mogelijkheden. Waar een wil is daar is altijd een weg en die wil is er wel degelijk!

De kermisexploitanten willen graag naar Lierop en Someren komen. Laat deze hardwerkende ondernemers niet in de kou staan, maar verwelkom ze met een warm onthaal, zodat zij de inwoners van Lierop en Someren weer kunnen vermaken met mooie attracties, vermaak en entertainment.

Ik steun en onderteken deze petitie.

U ook ?

Dank u wel !

Petition

We

Inwoners van Someren, Lierop, Someren-Eind en Someren-Heide, kermisexploitanten en plaatselijke ondernemers

 

observe

Dat uit onderzoek is gebleken dat buiten evenementen zoals kermissen wel kunnen en mogen plaatsvinden met inachtneming van de regelgeving van het RIVM.

 

and request

Een vriendelijk en tegelijkertijd dringend verzoek om de kermissen in Lierop en Someren wel te laten plaats vinden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Someren 
Petition desk:
Closing date:
2020-11-28 
Lead petitioner:
Chris ten Westeneind 
Website:

History

Signatures