You, the petitioner
Ffcf2599 26a3 4b34 a9df ef245886d197 thumb1920

Maak het Kasteel Almere af maar bouw er geen woningen

371 signatures

Prachtige kasteellokatie, omringd door weelderige natuur, biedt een unieke setting voor evenementen. Historische pracht, uitgestrekte tuinen en majestueuze zalen creëren een betoverende sfeer. Ideaal voor bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en meer. Geen woningen, puur ongerepte grandeur.

Petition

We

inwoners van Almere die een mooie plek willen om lekker te wandelen en te ontspannen.

 

establish that:

  • Voor het Kasteel Almere zijn alternatieve bestemmingsmogelijkheden maar voorkomen van woningbouw op de kasteellokatie is het belangrijkste.
  • Het kasteel moet afgemaakt worden en de gemeenschap ten goede komen, zoals door culturele evenementen, educatieve programma's en openbare tuinen.
  • De openbare ruimte moet toegankelijk blijven door het ontwikkelen van groene zones, wandelpaden en recreatieve voorzieningen die de levenskwaliteit van de gemeenschap versterken.

 

and request

Voltooi het kasteel zonder woningbouw. Grijp deze unieke kans voor een cultureel en recreatief centrum, waarmee we zowel ons erfgoed behouden als groene ruimte koesteren door samen te werken aan een stad die haar identiteit bewaart.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2023-12-21 
Lead petitioner:
R.Clausing 
Organisation:
CBB 

History

Signatures

Updates

Volgende week een belangrijke week voor het kasteel

Volgende week gaat het in de gemeenteraad weer over het kasteel wat moet ermee gebeuren, onze petitie is al verstrekt maar om meer steun bij te zetten en de motie die ingediend gaat worden door verschillende fracties willen wij richting de 1000 handtekeningen.

Help het kasteel te behouden en zijn meerdere marktpartijen welke deze willen afmaken zonder steun van de gemeente Almere, dan komt er eindelijk een inkomstenbron ( te denken aan toeristenbelasting) voor de gemeente Almere jaar op jaar en met woningen worden nog de gemeente nog de inwoners geholpen.

Stuur het rond binnen je vrienden, familie, buren en dergelijke .

2024-01-03