U, de petitionaris

Johan Derksen moet blijven

Helaas, uw petitie heeft geen herkenbare afzender. Anonieme petities zijn niet toegestaan op petities.nl. Het is noodzakelijk om de afzender te weten zodat de ontvanger van de petitie weet met wie er contact opgenomen moet worden. Ook journalisten die aandacht willen geven aan de petitie willen we (met uw toestemming) door kunnen verwijzen naar een woordvoerder. U kunt uw gegevens alsnog aanpassen en daarna opnieuw het openstellen van uw petitie aanvragen. Uw gegevens hoeven niet openbaar bij de petitie te staan als u daarvoor kiest.

Uw gegevens bereikt u na inloggen onder 'Mijn Profiel'.

Onder 'Bewerk de details' bij een petitie kunt u beslissen hoe u voor de buitenwereld zichtbaar wilt zijn. Daar kunt u ook een gelegenheidsadres om e-mail over de petitie te ontvangen zodat u dit gescheiden kunt houden van uw reguliere e-mail. Gebruikt u wel uw gewone e-mailadres om een petitie mee te starten! Dit is belangrijk voor wachtwoordherstel, een urgente vraag van ons of een journalist en andere belangrijke zaken.

U kunt dus een petitie starten zonder bekend te zijn voor de buitenwereld.

Eventueel kunt u ook uw gegevens mailen naar webmaster@petities.nl Vergeet u niet om uw petitie weer uit 'concept' te halen en te kiezen voor het openen van de petitie.


Weggezet door de linkse media en de woke cultuur. Tijd om iets van ons te laten horen. Wij zijn tegen de woke cultuur, tegen de linkse media, tegen de cancel cultuur maar zoals altijd VOOR Derksen. Doormiddel van deze petitie hoop ik dat Johan zich gesteund voelt door zijn trouwe aanhang.

Petitie

Wij

Wij zijn klaar met de betutteling en de woke cultuur in dit land en hier moet snel verandering komen

 

constateren

De reden om hier te gaan tekenen is simpel. We hebben afgelopen dagen genoeg van de woke cultuur, linkse media en hypocriete BN’ers gehoord. Nu is het tijd voor gewone Nederlander om een tegengeluid. Zolang bedrijven zich nog laten beïnvloeden door een klein aantal mensen, dat zich zeer actief bezighoudt op sociale media om te gaan boycotten , hebben wij de verplichting om ons ook van onze kant te laten horen.

 

en verzoeken

De petitie vraagt om Johan een hart onder de riem te steken. Klaar met dat linkse gesodemieter, nu zijn wij aan de beurt.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
sportfederatie 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Johan Derksen 

Geschiedenis

Ondertekeningen