You, the petitioner

Ingmar moet overgaan naar VWO6

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een priv├ękwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Ingmar is een leerling in VWO 5 die erg nadelig is beoordeeld en wij vinden dat hij gewoon naar VWO 6 moet worden bevorderd. Wij zijn ervan overtuigd dat, wanneer dit jaar normaal was verlopen, hij hogere cijfers had gehaald en dus over zou gaan.

Petition

We

Wij zijn leerlingen die het geluk hebben gehad om wel over te gaan, en wij gunnen dit Ingmar ook!

 

observe

Ingmar is een harde, slimme en gemotiveerde leerling, en wij hebben er alle vertrouwen in dat hij volgend jaar gewoon kan slagen voor het eindexamen. Maar door de bijzondere omstandigheden van dit jaar is het hem niet gelukt dit (aan alle docenten) te bewijzen. Geef Ingmar daarom nu een nieuwe kans, net zoals anderen die hebben gekregen. Laat Ingmar overgaan naar VWO6!

 

and request

Wij verzoeken dat Ingmar wordt bevorderd naar VWO6.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-13 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Steun Ingmar 

History

Signatures