You, the petitioner

IJsselsteins schreeuwt om cultuur! Red Kwibus!

403 signatures

Alle structurele cultuursubsidies in IJsselstein worden geschrapt! Dit raakt Kwibus onevenredig zwaar nu niet lang geleden het nieuwe onderkomen theater Pantalone betrokken is. Zorg ervoor dat Kwibus mooie voorstellingen kan blijven maken voor jong en oud!

Petition

We

vrienden van Kwibus

 

observe

dat Kwibus zwaar gestraft wordt door het schrappen van de structurele subsidie. Sinds 2 jaar heeft Kwibus onderdak in (het ongesubsidieerde) theater Pantalone waar zij 6 producties per jaar maakt. Alles bij Kwibus en Pantalone wordt geheel verzorgd door vele vrijwilligers. Het schrappen van de structurele subsidie treft Kwibus onevenredig zwaar. Deze is cruciaal voor de huisvesting van Kwibus. Andere culturele instellingen hebben in het verleden huisvesting van de gemeente gekregen, Kwibus wordt zwaar gestraft voor een initiatief wat nog geen twee jaar geleden ondersteund is door de gemeente.

 

and request

De gemeente om gelijkblijvende structurele subsidie zodat Kwibus onderdak houdt en door kan gaan met het maken van cultuur voor en door jong en oud.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
IJsselstein 
Petition desk:
Closing date:
2010-12-16 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Paul van der Lee 
Organisation:
Theaterstichting Kwibus 

History

Signatures