You, the petitioner

Humanitaire hulp van het leger voor vluchtelingen in Ter Apel

1 signature

Opnieuw is er een noodoproep van de vluchtelingenopvang in Ter Apel. De overheid blijft dit maandenlang verwaarlozen en het wordt tijd om (de reservisten van) het leger te sturen om humanitaire hulp te bieden, extra slaapplaatsen te bouwen en sanitaire voorzieningen te installeren.

Petition

We

Wij de burgers van Nederland

 

observe

  • dat de overheden als het COA en de gemeenten gigantisch blijven falen in het opvangen van asielzoekers bij de opvang in Ter Apel.
  • Vluchtelingen lagen buiten te slapen, werden uiteindelijk binnengelaten maar konden geen bed of faciliteiten worden geboden.
  • Wij schamen ons kapot hoe hier met mensen om wordt gegaan die het al zo ontzettend moeilijk hebben en vaak getraumatiseerd zijn door oorlogen en ontheemding,
  • Als gemeenten en het COA weigeren echt werk uit te voeren moeten minimaal de reservisten van het leger worden ingeschakeld om humanitaire hulp te bieden.

 

and request

direct het leger of de reservisten van het leger naar Ter Apel te sturen om extra slaapplaatsen en sanitaire voorzieningen te bouwen en te installeren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2022-06-11 
Lead petitioner:
Gerard Siderius 

History

Signatures