You, the petitioner
Houd lef in overvecht

Houd LEF in Overvecht

229 signatures

Montessori basisschool LEF is in 2018 met een geweldig team en gemotiveerde leerlingen gestart in een tijdelijke locatie in de Utrechtse wijk Overvecht. Nu moet de school ineens naar de binnenstad verhuizen. Wij zijn daar ontstemd over en willen deze prachtige school voor de wijk behouden.

Petition

We

Leerlingen, ouders, toekomstige leerlingen en hun ouders, andere LEF-sympathisanten en Overvechters

 

observe

Dat de school gehuisvest gaat worden in een nieuwe locatie buiten de wijk. Dit is een groot verlies voor de (toekomstige) Overvechtse leerlingen en hun ouders. Maar het is ook een verlies voor de hele wijk. Het laten vertrekken van LEF druist in tegen de ambities die de gemeente met Overvecht heeft, nl. het aantrekkelijk maken en houden van de wijk voor een gemengde groep bewoners. Een divers onderwijsaanbod is daarvoor essentieel.

 

and request

Dat de gemeente het besluit heroverweegt en alsnog een geschikte permanente locatie in Overvecht ter beschikking stelt aan de school.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2019-11-29 
Lead petitioner:
Annemieke de Jong-van Campen 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie in de krant

Vandaag stond er een krantenartikel over behoud van onze school in #Overvecht naar aanleiding van deze petitie in het AD. Lees het artikel hier.

2019-09-07