You, the petitioner
Huisartsenpost

Houd huisartsenpost Roosendaal open

1,724 signatures

De Stichting Huisartsenposten West-Brabant wil de Roosendaalse huisartsenpost mogelijk sluiten tussen 23.00 en 08.00 uur. Mensen moeten dan uitwijken naar Bergen op Zoom. Dit mag niet gebeuren. Wilt u ook dat onze huisartsenpost niet verloren gaat? Teken dan deze petitie! Dank voor uw steun.

Petition

We

Inwoners, belangenorganisaties, wethouders, gemeenteraadsleden, huisartsen, bonden

 

observe

Dat inwoners uit 16 plaatsen in de regio nu nog terecht kunnen bij huisartsenpost Roosendaal voor huisartsgeneeskundige problemen buiten openingstijden. De Stichting Huisartsenposten West-Brabant wil de Roosendaalse huisartsenpost mogelijk sluiten. Inwoners moeten dan uitwijken naar Bergen op Zoom. Dit mag niet gebeuren. De huisartsenpost is een basisvoorziening voor onze gemeente en regio. Goede, veilige, bereikbare zorg is van essentieel belang.

 

and request

De Stichting Huisartsenpost West-Brabant om de huisartsenpost in Roosendaal open te houden. Dit buiten de openingstijden van huisartsen, voor nu en in de toekomst! De belangen van hulpbehoevende ouderen, kinderen en inwoners mogen nooit ondergeschikt zijn aan financiƫn. Mensen moeten in Roosendaal terecht kunnen. Het is onverantwoord om van hulpbehoevende mensen te vragen naar Bergen op Zoom te rijden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
zorginstelling 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-13 
Lead petitioner:
Robert Breedveld 
Website:

History

Signatures

Updates

**Al het actuele nieuws!**

Al het actuele nieuws mbt de mogelijke sluiting kunt u vinden op onze FB pagina:

https://www.facebook.com/houdhuisartsenpostroosendaalopen/ .

2016-06-10