You, the petitioner
Phpthumb generated thumbnailjpg

Honden terug in het Wijkpark Overbos te Hoofddorp

125 signatures

In 2012 is het hondenbeleid ingevoerd in Hoofddorp en daarmee wordt het voor hondenbezitters een stuk minder prettig wandelen. Het Wijkpark in de wijk Overbos is nu niet meer toegankelijk voor mensen met hun hond. Dit willen wij graag veranderen en daarbij hebben we uw steun nodig!

Petition

We

bewoners van de wijk Overbos, Hoofddorpers, hondenbezitters, jeugdigen, ouderen, gehandicapten

 

observe

dat er in het Wijkpark in Overbos te Hoofddorp geen honden meer mogen komen. Er staan bij de ingangen van het park verbodsborden. Dit weert een groot deel van de parkbezoekers. Er is nu geen gedeelte voor hun honden gereserveerd. Hondenbezitters willen graag door het park kunnen wandelen en samen komen met andere hondenbezitters. Wij willen dat honden weer worden toegelaten tot een gedeelte van het Wijkpark.

 

and request

Wij verzoeken een ruime plek voor honden in het park, waar zij kunnen rennen en spelen. Dit mag een vaste omheinde plaats zijn inclusief hondenpoepbakken, waar geen kinderen spelen. Wij willen graag de honden terug in het Wijkpark Overbos te Hoofddorp rekening houdend met alle andere bezoekers van het park.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Haarlemmermeer 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-09 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Sheila van Dooren 

History

Signatures