U, de petitionaris
55230bb6 9c19 46e2 af34 c234db6b614b

Honden los in het Zuiderpark Den Haag in het naseizoen

32 ondertekeningen

Met deze petitie wil ik ervoor zorgen dat wij onze honden (net als op het strand) tussen 1 oktober en 15 mei overal los mogen laten lopen in het park, al dan niet met uitzondering van bepaalde gebieden.

Petitie

Wij

Hondeneigenaren uit Den Haag

 

constateren dat:

  • dat er te weinig ruimte is om onze honden in het Zuiderpark (en op loopafstand hiervan) op een veilige manier los te kunnen laten lopen en spelen.
  • Momenteel is de enige mogelijkheid langs de gevaarlijke autoweg en op een plek waar overlast wordt veroorzaakt door personen die gevaarlijke rommel achterlaten (boven de bloementuin)
  • In het naseizoen is het park nagenoeg leeg en zullen andere personen geen hinder ondervinden van onze viervoeters.

 

en verzoeken

De regels te versoepelen en ons toestemming te verlenen onze honden, net als op het strand, tussen 1 oktober en 15 mei los te mogen laten in het park, zodat zij op een veilige manier hun energie kwijt kunnen en met elkaar kunnen spelen, al dan niet met uitzondering van bepaalde (duidelijk aangegeven!) gebieden

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Petitionaris:
Mariska van der Kooij 

Geschiedenis

Ondertekeningen