You, the petitioner
55230bb6 9c19 46e2 af34 c234db6b614b

Honden los in het Zuiderpark Den Haag in het naseizoen

32 signatures

Met deze petitie wil ik ervoor zorgen dat wij onze honden (net als op het strand) tussen 1 oktober en 15 mei overal los mogen laten lopen in het park, al dan niet met uitzondering van bepaalde gebieden.

Petition

We

Hondeneigenaren uit Den Haag

 

establish that:

  • dat er te weinig ruimte is om onze honden in het Zuiderpark (en op loopafstand hiervan) op een veilige manier los te kunnen laten lopen en spelen.
  • Momenteel is de enige mogelijkheid langs de gevaarlijke autoweg en op een plek waar overlast wordt veroorzaakt door personen die gevaarlijke rommel achterlaten (boven de bloementuin)
  • In het naseizoen is het park nagenoeg leeg en zullen andere personen geen hinder ondervinden van onze viervoeters.

 

and request

De regels te versoepelen en ons toestemming te verlenen onze honden, net als op het strand, tussen 1 oktober en 15 mei los te mogen laten in het park, zodat zij op een veilige manier hun energie kwijt kunnen en met elkaar kunnen spelen, al dan niet met uitzondering van bepaalde (duidelijk aangegeven!) gebieden

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Lead petitioner:
Mariska van der Kooij 

History

Signatures