U, de petitionaris

Het weghouden van statushouders aan de Rijnlaan 25 te Zwolle

49 ondertekeningen

De gemeente Zwolle is voornemens om per medio 2024 voor een periode van 3 jaar (tot uiterlijk 10 jaar) een xxx aantal statushouders tijdelijk te huisvesten aan de Rijnlaan 25 te Zwolle. Dit zonder beraad of overleg met de bewoners. Wij als bewoners van de AA-Landen zien dit plan niet zitten.

Petitie

Wij

De inwoners van de gemeente Zwolle en de inwoners van de wijk AA-Landen in het speciaal

 

constateren dat:

Dat de gemeente Zwolle zoals vanouds een besluit door de strotten van de Zwollenaren en de bewoners van de AA-Landen heen drukt, hierbij geen risicoinventarisatie heeft gemaakt en geen rekening houd met de (kwetsbare) mensen in de wijk AA-Landen.

 

en verzoeken

De gemeente Zwolle zijn keuze te laten heroverwegen en hierbij de bewoners van de wijk ook betrokken blijft houden bij voorgenomen plannen met betrekking tot het plaatsen van statushouders. Daarnaast verzoeken wij de gemeente Zwolle het voorgenomen aantal van het op te vangen statushouders kenbaar te maken en verzoeken tevens de gemeente Zwolle een risicoinventarisatie te laten maken wat voor impact statushouders hebben op de wijk en Zwolle.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zwolle 
Petitieloket:
Einddatum:
03-03-2024 
Petitionaris:
Anonieme Zwollenaar 

Geschiedenis

Ondertekeningen