You, the petitioner
There is news!
Continurooster

Het continurooster op de Westhoek

136 signatures

Wil je ook dat de Westhoek definitief overgaat naar het continurooster? Teken dan deze petitie. Het geeft rust en continuïteit voor de kinderen, docenten en ouders. Er is meer tijd over na school. Ook is er geen onderscheid meer tussen kinderen die wel of niet overblijven.

Petition

We

Ouders van de kinderen van de Westhoek in Oosterhout

 

observe

  • Van 8.45u tot 14.15u naar school, geeft veel meer rust voor de kinderen en de docenten.
  • Gezamenlijk eten bevordert het groepsgevoel.
  • Voor ouders geen haastig gesleep meer met kinderen tussen de middag.
  • Na school is er nog genoeg tijd voor sport en afspreken met vriendjes.
  • Op de BSO kan er nog echt iets gedaan worden, in tegenstelling tot het 'uurtje' dat anders overbleef.
  • Verder zijn er de helft minder contactmomenten (Corona) op het schoolplein.

 

and request

De Westhoek moet definitief overgaan naar het continurooster! We hebben nu kunnen ondervinden hoe fijn dit is, de kinderen zijn er helemaal aan gewend, dus laten we het zo houden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2020-07-10 
Lead petitioner:
Sarah Land 

History

Signatures

Updates

Bedankt!

Lieve ouders, Bedankt voor jullie handtekeningen! Wat fijn om te zien dat er zoveel mensen mijn petitie hebben gesteund. Ik had niet verwacht dat het meteen zoveel commotie zou geven op school.

+Read more...

Ik heb een lang gesprek gehad met de directrice, omdat er veel vragen waren vanuit de docenten en ouders. Mijn doel met deze petitie was een signaal te geven naar de school, zodat het onderwerp schooltijden vooraan op de agenda zou komen. Er wordt al jaren over gediscussieerd, maar echte stappen worden niet ondernomen. Mij is beloofd dat dit nu ook echt gaat gebeuren, en daarmee is mijn doel bereikt. Er zal een nieuwe enquête komen waarin iedere ouder zijn voorkeur kan aangeven en ook ideeën kunnen worden ingebracht. De school geeft aan dat dit proces wel een jaar kan duren, dus we moeten niet verwachten dat er na de zomer een nieuw plan ligt. Maar als we er nu niet aan beginnen gebeurt het nooit. Laten we de school helpen met dit proces, dus heb je een idee of kun je ergens mee helpen (zoals enquête maken, juridische en financiële zaken) geef het aan bij de school! Groet, Sarah

2020-06-28