You, the petitioner
B7b4d88d b1a0 4f32 b51e 8cc7e65e0958

Het afschaffen van tentamenweken

25 signatures

Tentamenweken, we kennen ze allemaal en we hebben ze bijna allemaal beleefd. En zoals altijd: een hel, diefstal van je vrije tijd. En gegarandeerd slechte resultaten. Waarom maken we het onszelf zo moeilijk als het ook makkelijk kan en daardoor betere resultaten ontstaan?

Petition

We

Wij zijn leerlingen/leraren/docenten/ouders met kinderen in het voortgezet onderwijs.

 

observe

Tentamenweken zorgen voor ontzettend veel stress, sombere gedachten, slechte resultaten. En nog veel meer. Het is een diefstal van onze vrije tijd waar wij als tieners/pubers recht op hebben en ook nodig hebben voor onze ontwikkelingen. We zijn al zoveel bezig met school. Waarom willen we het dan nog erger maken? Resultaten kunnen verbeterd worden door het afschaffen van tentamenweken. Dat is toch veel beter voor de samenleving?

 

and request

Simpel: het afschaffen van tentamenweken en de toetsen opgeven op een normale en minder stressvolle wijze. Kort het PTO/PTA anders is in of zoek een betere oplossing. Het kan zo gewoon niet langer. Ze zeggen: “het leven is kort”. En dan worden we juist in de leukste tijd van ons leven gedwongen onze tijd in te leveren voor dit soort weken. Weken met slechte resultaten, veel stress en somberheid. Het moet gewoon stoppen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-08-23 
Lead petitioner:
NLF 
Website:

History

Signatures