You, the petitioner
1

De heropening van Landgoed de Zuilen

1,802 signatures

Het gemeentebstuur Hillegom weigert op zoek te gaan naar een oplossing voor het heropenen van Landgoed de Zuilen. Het gemeentebestuur wilt zelfs zover gaan om het Landgoed voor een groot deel af te laten breken. Doormiddel van deze petitie hopen we het gemeentebestuur op andere gedachte te brengen.

Petition

We

De buurtgenoten van Hillegom en alle omringende gemeenten. Natuur en cultuur liefhebbers.

 

observe

ALs wij nu niets doen en het gemeentebestuur haar zin krijgt gaat het Landgoed niet alleen voor altijd gesloten maar zullen de tuinen en gebouwen gesloopt worden. Dit mogen we niet laten gebeuren. Dit dient geen enkel doel. Een stuk natuur gaat verloren, tegelijkertijd met een plek waar we met elkaar graag samenkwamen als gemeenschap.

 

and request

Via deze petitie verzoeken wij de heropening van Landgoed de Zuilen en het tegengaan van het slopen van natuurschoon en gebouwen op Landgoed de Zuilen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Hillegom 
Petition desk:
Closing date:
2019-12-24 
Lead petitioner:
Martijn Meekel 
Website:

History

Signatures