U, de petitionaris
20160916 151906

Help Stichting Kelderwerk er bovenop

10 ondertekeningen

Stichting Kelderwerk is een non-profit organisatie die voor veel Stadjers een belangrijke rol vervuld voor dagbesteding, re-integratie, resocialisatie en natuurlijk fysiek en mentaal in conditie te komen en te blijven. Stadjerspashouders kunnen hier voor €5 per maand sporten en diverse doelgroepen kunnen hier laagdrempelig sporten, vrijwilligerswerk doen of een participatie traject volgen.

Door de coronacrisis dreigt deze stichting definitief ten onder te gaan: omdat de vaste lasten doorliepen en er geen inkomsten meer binnen kwamen is de kas van Stichting Kelderwerk leeg geraakt.

Petitie

Wij

die sympathie hebben voor deze stichting die de mogelijkheid biedt aan diverse doelgroepen laagdrempelig te kunnen sporten, resocialiseren, re-integreren

 

constateren dat:

dat het belang om deze stichting te behouden breed gedragen wordt en daarom ook een belangrijke sociaal maatschappelijke functie vervuld in de stad Groningen.

 

en verzoeken

  • een motie vanuit de gemeenteraad waarbij om subsidie vanuit de gemeente wordt gevraagd zodat Stichting Kelderwerk kan blijven bestaan.

  • Tevens zal er gekeken moeten worden naar een solide evenwichtige constructie voor de toekomst, die Kelderwerk zekerheid biedt met de huisvesting en een financieel vangnet waardoor Stichting Kelderwerk niet meer zal wankelen en zeker is van het bestaan op de langere termijn.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Groningen 
Petitieloket:
Petitionaris:
Remco Kieft 
Organisatie:
Stichting Kelderwerk 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

U kunt ook doneren

https://www.doneeractie.nl/help-stichting-kelderwerk-aan-een-nieuwe-doorstart/-53209.

28-06-2021