You, the petitioner
20160916 151906

Help Stichting Kelderwerk er bovenop

10 signatures

Stichting Kelderwerk is een non-profit organisatie die voor veel Stadjers een belangrijke rol vervuld voor dagbesteding, re-integratie, resocialisatie en natuurlijk fysiek en mentaal in conditie te komen en te blijven. Stadjerspashouders kunnen hier voor €5 per maand sporten en diverse doelgroepen kunnen hier laagdrempelig sporten, vrijwilligerswerk doen of een participatie traject volgen.

Door de coronacrisis dreigt deze stichting definitief ten onder te gaan: omdat de vaste lasten doorliepen en er geen inkomsten meer binnen kwamen is de kas van Stichting Kelderwerk leeg geraakt.

Petition

We

die sympathie hebben voor deze stichting die de mogelijkheid biedt aan diverse doelgroepen laagdrempelig te kunnen sporten, resocialiseren, re-integreren

 

observe

dat het belang om deze stichting te behouden breed gedragen wordt en daarom ook een belangrijke sociaal maatschappelijke functie vervuld in de stad Groningen.

 

and request

  • een motie vanuit de gemeenteraad waarbij om subsidie vanuit de gemeente wordt gevraagd zodat Stichting Kelderwerk kan blijven bestaan.

  • Tevens zal er gekeken moeten worden naar een solide evenwichtige constructie voor de toekomst, die Kelderwerk zekerheid biedt met de huisvesting en een financieel vangnet waardoor Stichting Kelderwerk niet meer zal wankelen en zeker is van het bestaan op de langere termijn.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Groningen 
Petition desk:
Lead petitioner:
Remco Kieft 
Organisation:
Stichting Kelderwerk 

History

Signatures

Updates

U kunt ook doneren

https://www.doneeractie.nl/help-stichting-kelderwerk-aan-een-nieuwe-doorstart/-53209.

2021-06-28