You, the petitioner
Whatsapp image 2024 05 27 at 13.35.07

Help Omar met een oplossing voor Snackwagen Oranje

470 signatures

Omar, eigenaar van Snackwagen Oranje, staat voor een cruciale uitdaging. De verhuizing van Inholland Diemen bedreigt zijn bron van inkomsten. De Gemeente Amsterdam verstrekt namelijk voorlopig geen vergunningen aan staanplaatsen. Dit zorgt ervoor dat Omar geen vergunning aan kan vragen.

Teken deze petitie om Omar te steunen in zijn streven naar een gezondere en duurzamere toekomst voor Snackwagen Oranje. Laten we samen ervoor zorgen dat Omar zijn foodtruck kan behouden en door kan gaan met het aanbieden van zijn heerlijke eten!

Petition

We

studenten, docenten en omwonenden van Inholland Diemen

 

establish that:

  • Omar staat voor een dilemma: verlies van zijn staanplaats of het verkrijgen van een vergunning om zijn foodtruck duurzamer te maken en gezonde opties aan zijn menu toe te voegen
  • hij deze veranderingen niet alleen doorvoeren en heeft onze steun nodig om zijn bedrijf voort te zetten
  • als hij de vergunning krijgt hij zijn onderneming kan voortzetten en zich kan aanpassen aan een duurzamere toekomst met gezonde voeding.

 

and request

de Gemeente Amsterdam om Omar de kans te geven zijn foodtruck te transformeren en gezondere opties aan te bieden, zodat hij zijn broodwinning kan behouden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Lead petitioner:
Xicentely Meerzorg 
Organisation:
Inholland 

History

Signatures