U, de petitionaris
Hofplein rotterdam klein

Help Hofplein Rotterdam behouden

7.331 ondertekeningen

De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur wil Hofplein Rotterdam voor de helft korten in subsidie. Dit mag niet gebeuren! Help Hofplein Rotterdam te behouden voor haar leerlingen, studenten en trouwe bezoekers, door mee te werken aan onze petitie!

Petitie

Wij

4.000 jongeren (6 tot 26 jaar) wekelijks actief in hun vrije tijd + honderden havo/vwo, MBO en HBO studenten

 

constateren dat:

dat door de economische crisis ook de kunst en cultuursector moet bezuinigen geen verrassing is. Maar als wij met de helft gekort worden, dit grote gevolgen heeft voor ons voortbestaan! Terwijl Hofplein Rotterdam zonder enig onderscheid, al 25 jaar aan kinderen en jongeren de fascinatie voor theater en kunst biedt. Een tweede huis en een gestructureerde veilige omgeving waarbinnen plaats is voor de emotionele, sociale en culturele ontwikkeling.

 

en verzoeken

ieders steun, deze kunnen we meer dan ooit goed gebruiken! Help ons de komende jaren nog meer van die prachtige voorstellingen te maken, duizenden jongeren en leerlingen zang-, spel- en danslessen te geven en honderden studenten een waardevol diploma te laten behalen op havo-, vwo-, mbo- of hbo-niveau! Wij vragen het College en de Gemeenteraad van Rotterdam om het voortbestaan van Hofplein Rotterdam niet in gevaar te brengen!!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
10-09-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Louis Lemaire 
Organisatie:
Hofplein Rotterdam 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen