You, the petitioner
99379112 747227806092997 7578673684479475712 n

Help het Patersbosje bij het Juvenaat in Bergen op Zoom!

163 signatures

De gemeente zou graag een grote kuil om water in op te vangen, een zogeheten wadi, willen gaan graven in een deel van het Patersbosje. Hiervoor zouden +/- 10 bomen moeten worden omgezaagd. Andere experts zeggen dat het bos zelf een natuurlijke wadi is waardoor deze onnatuurlijke wadi niet nodig is.

Petition

We

bewoners van Bergen op Zoom

 

observe

-De gemeente zou graag een grote kuil om water in op te vangen, een zogeheten wadi, willen gaan graven in een deel van het Patersbosje. - Verschillende experts hebben aangegeven dat het Patersbosje zelf al een natuurlijke “kuil” is om water in op te vangen. - Een wadi graven in het Patersbosje is in hun ogen overbodig. - Onze experts denken dat de wateroverlast in de wijk op een andere, waarschijnlijk goedkopere, wijze kan worden bestreden.

 

and request

om de bomenkap in het Patersbosje en de onnatuurlijke wadi achterwege te laten en zo spoedig mogelijk alle opgevraagde informatie over de plannen omtrent het Patersbosje en de nieuwe riolering te delen. Op die manier kunnen wij samen met onze experts en de gemeentelijke experts naar de situatie kijken en meedenken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Bergen op Zoom 
Petition desk:
Closing date:
2020-07-01 
Lead petitioner:
Adriana Withagen 
Organisation:
Patersbos groep 
Website:

History

Signatures