You, the petitioner

Help Gijs de carnaval door!


Feedback

Helaas, uw petitie gaat over een priv├ękwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet. U kunt daarvoor andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Deze petitie is gestart voor het initiatief "Help Gijs de carnaval door". Het doel van deze petitie is het overtuigen van de ouders van bovengenoemde om in te stemmen met de financiele maatregelen die nodig zijn om Gijs het carnaval fatsoenlijk door te laten komen.

Petition

We

familieleden, vrienden en andere bekenden

 

observe

Dat in dit huidige financiele klimaat en met een stage achter de rug, de financiele situatie van Gijs minder dan optimaal is. Dit zou opgelost kunnen worden mits Gijs vrij spel krijgt bij het treffen van de nodige maatregelen.

 

and request

Dat Gijs J. toestemming krijgt om de nodige financiele maatregelen te treffen om dit carnavalsseizoen zonder problemen te doorlopen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
adviesorgaan 
Petition desk:
Closing date:
2019-04-22 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
J J 

History

Signatures