You, the petitioner
8f706424 f597 4c58 a129 7ce5c6d04719

Hek om basisschool Natuurlijk! in Blerick heen

1 signature

Hallo,

mijn dochter is 22 juni naar de basisschool gegaan, een grote stap voor kind en ouder. Je kind weer een beetje loslaten en andere vertrouwen dat alles goed komt.

vandaag 1 juli: ik was gelukkig vrij van mijn werk en was thuis, ineens hoor ik de deurbel gaan. Mijn dochter van net 4 jaar (21 juni) stond aan de deur. Helemaal alleen was ze na huis gelopen omdat ze mama mist… een drukke of zeg maar eerder 2 wegen overgestoken.
De basisschool heeft geen hekwerk, omdat het van de gemeente is? En het een openbare plek is. Prima maar ik neem aan dat veiligheid toch belangrijker is dan een hekwerk. Ik zou graag een petitie willen starten om ervoor te zorgen dat er een hekwerk komt. Ik heb al met meerdere ouders gesproken en hoorde dat hun dat al heel lang willen.
Gelukkig is dit goed afgelopen maar het had zomaar anders kunnen gaan. Toevallig kreeg ik ook te horen dat mijn dochtertje dus niet de enige was die vandaag weggelopen was. Zouden jullie ook willen tekenen?groetjes een bezorgde mama en papa.

Petition

We

Ouders - buurtbewoners - iedereen

 

observe

  • De basisschool heeft geen hekwerk, omdat het van de gemeente is en het een openbare plek is.
  • Meerdere kinderen zijn al weggelopen.
  • Veiligheid is belangrijker dan toegankelijkheid.
  • Meerdere ouders willen dat al heel lang.

 

and request

Een hekwerk om Basisschool Natuurlijk! in Blerick.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Venlo 
Petition desk:
Lead petitioner:
Michella Wijnands  
Organisation:

History

Signatures