You, the petitioner

Handhaaf de snelheid en het sluipverkeer op de Zuidkade in Boskoop

3 signatures

De Zuidkade in Boskoop is een 30 kilometer zone. Er wordt systematisch te hard gereden. Met diverse schades aan geparkeerde auto's van bewoners.

Zelfs zeer recent een ongeluk met de auto van een bestuurder op zijn kant en drie auto's zwaar beschadigd en total loss. Geen gewonden, maar hoe lang duurt dit nog als er geen concrete snelheidsaanpassingen komen?

De politie voert alleen sporadisch snelheidscontroles uit, maar dit is niet genoeg. 100 meter verderop staat een basisschool.... Daarnaast wordt deze route als sluipverkeer voor veel vrachtverkeer en ander zwaar werkverkeer gebruikt. Maar ook door personenauto's.

De buurt is het zat en de gemeente moet ingrijpen op een adequate manier. Niet alleen drempels die de buurtbewoners hinderen met geluidsoverlast.

Petition

We

buurtbewoners van de Zuidkade in Boskoop

 

observe

  • dat er onvoldoende gedaan wordt door de gemeente dat het verkeer zich houdt aan de 30 kilometer zone.
  • dat er teveel zwaar werkverkeer en ander sluipverkeer door deze 30 kilometer-zone gaat.

 

and request

de snelheid aan de Zuidkade terug te dringen en zwaar werk- en ander sluipverkeer te reduceren opdat het veilig blijft en er minder schade aan de auto's en huizen ontstaat.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Alphen aan den Rijn 
Petition desk:
Closing date:
2023-06-02 
Lead petitioner:
Nicolien Grool 

History

Signatures

Updates

Bewijs van schade door foto's inleveren bij gemeente

Er komen steeds meer foto's binnen van schade aan auto's door te hard rijden op de Zuidkade in Boskoop.

2023-03-04